Aanvraagformulier plus 1 statuut

aanvraagformulier plus 1 statuut 2017-2018

Bijkomende info:

D.3.7 PLUS 1 – Statuut

D.3.7.1 In sommige gevallen kan er afgeweken worden van de leeftijdscategorieen. Deze afwijking wordt toegestaan door middel van het PLUS 1-statuut. Dit statuut is bedoeld voor de spelers/speelsters die slechts één leeftijdscategorie ouder zijn dan de leeftijdscategorie waarin ze wensen aan te treden. Dit geldt voor alle jeugdcategorieen, alsook voor de Volleytoer.

D.3.7.2. Praktische modaliteiten.

Per wedstrijd mogen meerdere spelers met het PLUS 1 statuut op het wedstrijdblad ingeschreven worden. Deze spelers worden in het vak opmerkingen op het wedstrijdblad genoteerd( naam club + truinummer speler). Er mogen maar TWEE spelers met dit statuut op het terrein staan per ploeg ( U19-U17 en U15). Bij U13, U11 en Volleytoer is dit EEN speler per ploeg. Ingeval van overtreding wordt forfait opgelegd. Deze spelers kunnen NIET deelnemen aan de bekercompetitie en jeugdeindronden.

D.3.7.3 Aanvragen met bijgevoegd formulier.Bij goedkeuring krijgen deze spelers een vermelding op de jeugddeelnemerslijst. Daar wordt na de spelersnaam de reeks, ploeg en categorie vermeldt. Een plus speler kan bijgevolg maar bij één ploeg aangeduid worden. 

De ploegen worden in de competitie kalender aangeduid met (+) na de ploegnaam.